Új magánklinika nyílt a MOM Parkban

Weborvos.hu, 2015. augusztus 24.

A korszerű műtővel és négy kórteremmel is rendelkező központban 30 fős orvoscsoport dolgozik.


A budai MOM Parkban jött létre a Révész Csoport legújabb beruházása, a MOM Park Medical Center. A járó- és fekvőbeteg-ellátást egyaránt nyújtó egészségügyi szolgáltató központot több cég felvásárlásával hozták létre több száz millió forintos beruházás eredményeként - áll a csoport hétfői közleményében.

Az új magánklinika a népszerű bevásárlóközpont harmadik emeletén 1000 négyzetméteres területen kezdte meg működését. A nemcsak egynapos sebészeti ellátásokra alkalmas, korszerű műtővel és négy kórteremmel is rendelkező központban 30 fős orvoscsoport dolgozik. A dr. Filiczky István orvos-igazgató irányítása alatt működő szakmai csapat célja, hogy megfizethető áron nyújtson magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást a MOM Parkban - áll a közleményben.

Székely Zsolt, a Révész Csoport vezérigazgatója szerint egyre nő az igény a magas színvonalon működő magánegészségügyi szolgáltatások iránt. A most létrejött új központban dolgozó orvosok szakterületük kiváló és elismert képviselői, s ez a korszerű orvostechnikai berendezésekkel együtt garantálja a szolgáltatások magas színvonalát.

A Révész Holding Zrt. a fő tevékenységnek számító szállítmányozás és logisztikai szolgáltatások mellett ingatlanfejlesztéssel és –üzemeltetéssel is foglalkozik. A budapesti székhelyű cégcsoport 2014-es árbevétele 21 milliárd forint, adózás utáni eredménye pedig 1,5 milliárd forint volt.

Hozzászólások: